Premium nettbutikk innen bilpleie- og detailing, høy kompetanse og lang erfaring. Egne agenturer og merkevarer til både private og profesjonelle.

Blankbil AS er en uavhengig aktør innen bilpleie- og detailingmarkedet, som så dagens lys i desember 2013 under navnet Autoglaze AS. Vi driver med engro og detailhandel rettet mot privat- og proffmarkedet igjennom vår nettbutikk og sosiale medier.

bilde

 

Etablert og drevet av entusiaster med stor kompetanse, med fokus på gode og trygge produkter av høy kvalitet. I lys av å kun tilby kvaltetsprodukter, gir vi våre kunder de beste premisser for å lykkes med alt fra våtsliping av lakk og store poleringsjobber, til vanlig vedlikehold av både interør og eksteriør av bilen eller motorsykkelen. Har du et spesifikt problem har vi som oftest løsningen!

Vi ønsker at bilpleie skal være gøy, spør oss gjerne om metoder og teknikker for økt kompetanse, mestring gir glede. Vi holder en av markedets beste sertifiseringskurs innen coating til bil i samarbeid med Max Protect Ltd, de som gjennomfører kurset blir Max Protect Certified Detailer, for firma heter sertifiseringen Max Protect Certified Car Care Center.

Broomguiden-referanse: 100329551

Kontakt

Sted

  • Adresse Justadveien 1
    3404 LIER
  • KommuneLier
  • FylkeBuskerud
  • LandNorge