Rib Boats Norge AS
holder til 35 minutter sør for Oslo, 500 meter fra E6. Vi har egen butikk og ønsker deg velkommen til å oss for å se våre båtmodeller.

Rib Boats Norge har utviklet sitt eget merke Pro Rib, båter utviklet av våre egne designere med tanke på høy kvalitet til markedets lavest priser. Vi kan gjøre dette fordi vi leverer Pro Rib direkte fra fabrikk til sluttforbruker,uten fordyrende mellomledd. Vi har minimale lagerkostnader, effektive salgslokaler og all montering og klargjøring blir utført av våre dedikerte medarbeidere. Alt dette for å oppnå markedets gunstigste priser.

Alle våre Pro Rib båter er CE godkjente fra Det Norske Veritas og har 3 års garanti på tuber og sømmer og 5 års garanti på skrogene. Vi har lang erfaring fra båtmarkedet og leverer våre produkter Pro Rib til hele Norden. Pro Rib serien strekker seg fra de minste RIBéne fra 250 til de store på 850.


Vi er også Norsk forhandler for Italienske BWA, håndlagede kvalitets RIBér fra fabrikken utenfor Milano. Fra det Nederlandske verftet Euro Offshore henter vi RIBéne Blue-Spirit som bygges etter hver kunds spesifikasjon. Vi Forhandler også autorisert Evinrude forhandler og leverer og monterer Evinrude utenbordsmotorer. Vi kan også tilby våre kunder Suzuki og Yamaha.

Vi samarbeider tett med lokale tilhengerleverandører og kan til en hver tid tilby de fleste Respo båthengerene til gunstige priser. Vi selger og monterer alt av kartplottere, ekkolodd etc. fra GARMIN og Raymarine.

Finansiering tilbys via AS Financiering.

Broomguiden-referanse: 100328167

Kontakt

Sted

  • Adresse Sletta Næringspark
    1555 SON
  • KommuneVestby
  • FylkeAkershus
  • LandNorge