Gjennom utviklingen av gode opplevelser, investeringer i fremtidsrettede og bærekraftige transportløsninger og tiltro til de gode historiene, vil Cruise Service ta ansvar og bidra til eventyrlige opplevelser i gjestfrie omgivelser. Til glede for besøkende og beboerne i Norge - i dag og i morgen.

Norsk kultur og natur er ettertraktet og verdsatt både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Det finnes utrolig mye å oppleve her til lands, men det er ikke alltid like enkelt å finne de unike opplevelsene.

Vi i Cruise Service AS ønsker å tilby sømløse opplevelser som binder sammen alle de gode natur og kultur opplevelsene landet vårt har å by på. Samtidig vil vi ta ansvar for å redusere belastningene på natur og miljø.

b

"Cruise Service AS er en totalleverandør av opplevelser til sjøs. Vi leverer turer kombinert med mat, underholdning, aktiviteter og de vakre omgivelsene som Norge har å tilby. Vi tilpasser hvert arrangement for at våre gjester skal oppnå den beste mulige opplevelsen."
/  THE CREW  /

Vi holder til på fantastiske Sunnmøre med kontor og hovedbase i Langevåg i Sula kommune. Vi drifter fartøyene Bruvik, Gabriele og Keiser Wilhelm for charter- og turistmarkedet. I tillegg drifter vi et privat fergesamband i Holmestrand i Vestfold.

Broomguiden-referanse: 100332570

Kontakt

Sted

  • Adresse Fyllingsjøen 28
    6030 Langevåg
  • KommuneSula
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge