Princess Yachts West Norway er importør av Princess yachts og megler brukte båter.

Princess Yachts West Norway ligger sentralt til ca. 10 min. fra Bergen sentrum og 5 min fra Bergen lufthavn. Alle våre ansatte har lang erfaring i båtbransjen.

Vi har et meget godt serviceapparat som skal serve våre kunder på en trygg og sikker måte. I vår marina vil du finne mange nye og brukte båter liggende på sjøen.

Vi har også en stor utstillingshall hvor vi i vintersesongen har utstilt et stort utvalg av våre båtmodeller. Hos oss kan du i ro og mak finne båten du syntes passer for deg og din familie.

Velkommen innom – hos oss gjør du en trygg handel.

bilde

Princess Yachts er et av de mest respekterte varemerker innen maritim industri. Fabrikken i Plymouth i sørvest England, med over 2500 ansatte, har produsert motorbåter siden 1965. Det store utvalget av modeller er under konstant utvikling og strekker seg idag fra 40 fot til 40 meter.

Princess Yachts West Norway ønsker deg velkommen til vårt anlegg i Dolviken, Bergen. Kun noen få minutter fra Flesland Lufthavn. Vi har en lidenskap for båt og med et helt liv i båtbransjen har vi god kunnskap om båtkjøp og salg og vedlikehold. Vi leverer premium yacht service til alle våre kunder.

 

Broomguiden-referanse: 100328280

Kontakt

Sted

  • Adresse Ytrebygdsvegen 37
    5251 SØREIDGREND
  • KommuneBergen
  • FylkeHordaland
  • LandNorge