Gjertsen Sport åpnet første gang den 19. februar 1951 av Odd Gjertsen i Torggt. 28 som den gang lå på hjørnet av Søeberg Torget.

På skrå vis a vis i dag. Bjørn Gjertsen (nåværende daglig leder) begynte i fast stilling i juni 1972 og overtok i sin helhet i 1980. Mars 1993 åpnet Gjertsen Sport i Dronningensgate 3, her vi er i dag. Bjørn Ole Gleditsch og Bjørn Gjertsen skulle sammen satse på ny giv og nye områder. De fikk med seg noen flere aksjonærer, som fortsatt er med i dag. 

Vårt nye satsingsområde var sport og fritid, med vekt på tekstiler og vi utelot sykler i sortimentet. Dette var for oss meget riktig, og nå i ettertid helt riktig satsing. 1995 inngikk vi medlemskap i sportskjeden Stadion. Dette er en kjede av ca. 100 frittstående butikker og vi samarbeider på innkjøpssiden for å oppnå de beste priser i markedet, slik at forbruker ikke betaler for mye. Stadionkonseptet er at det er de enkelte medlemsbutikker som eier kjedesentralen, slik at vi bl.a. kan drive vår egen butikk helt etter eget ønske.

2005 ble vi medlem av klubbkjeden Sport Direkt hvor vi har den glede av å kunne tilby idrettslagene de beste priser. 

I dag er vi en sammensveiset gjeng som hele tiden arbeider for dere kunder. Vi har som mål å kunne tilby alle kunder et utvalg av varer som faller i smak. Det være seg topp kvalitet, som god kvalitet, og hele tiden til konkurransedyktige priser. Vi har kunden i fokus. Vel møtt! 

bilde

Broomguiden-referanse: 100328529

Kontakt

Sted

  • Adresse Dronningens gate 3
    3211 SANDEFJORD
  • KommuneSandefjord
  • FylkeVestfold
  • LandNorge