Mobile Asker AS er merkeforhandler med salg, deler og verksted for Citroën og Honda i Asker og Bærum.

Velkommen til oss for en hyggelig bilopplevelse!

bilde

Automobilgruppen har samlet alle sine bilforhandlere og endret navn til Mobile! Vårt nye varemerke representerer mobilitet, pålitelighet og nye muligheter.

Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av 32 autoriserte forhandlere og merkeverksteder for bilmerkene Citroën, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Skoda og Volkswagen. Vi har til enhver tid over 1000 bruktbiler fra alle bilmerker på lager og kan derfor levere bilen du trenger, uansett behov. Du finner oss og vårt brede utvalg produkter, varemerker og tjenester i Akershus, Buskerud, Hedmark, Hordaland, Oslo, Telemark, Vestfold, Vest-Agder og Østfold.

Mobile sine ansatte er stolte av jobben sin og har spisskompetanse. Du kan derfor være trygg på at vi tar svært godt vare på bilen du allerede har. Som verkstedkunde hos oss blir du tatt godt hånd om enten du trenger service, periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll), skadereparasjoner, ruteskift, dekk eller andre deler og tilbehør til bilen din. Vi har kort ventetid og konkurransedyktige priser.

Bilen som transportmiddel er i stadig endring og Mobile følger med i front av denne utviklingen slik at vi kan fortsette å være Norges ledende mobilitets-leverandør også i fremtiden. Som kunde vil vi gi deg alt du trenger for å holde deg oppdatert på bil, det være seg Regjeringens nye avgiftspolitikk, nye bilmodeller og lanseringer eller smarte tips for et godt bileierskap.

Mobile – vi holder hjulene dine i gang!

Broomguiden-referanse: 100328288

Kontakt

Sted

  • Adresse Stasjonsveien 40
    1396 BILLINGSTAD
  • KommuneAsker
  • FylkeAkershus
  • LandNorge