400m fra Hunderfossen Familiepark og Hunderfossen Vinterpark ligger eventyrhotellet Hunderfossen Hotell & Resort.

Hafjell Alpinsenter ligger kun 5 minutter kjøring med bil, og 12 minutter minutter til sentrum av Lillehammer. Med flott utsikt over Hafjell kan vi tilby et intimt og koselig hotell samt 60 hytter og leiligheter og en stor campingplass! Vi har egen togstasjon på Dovrebanen og  2 små timer unna Oslo S, E6 ligger rett på andre siden av elven, det er enkelt å finne frem til oss!

Hunderfossen Hotell & Resort er av Tripadvisor kåret til Norges nest beste familiehotell i 2016.

I vintersesongen tilbyr vi overnatting i Hunderfossen Snøhotell!

Vi ligger godt plassert på Norges største aktivitetsdestinasjon. I gangavstand finner dere den Olympiske Bob og Akebanen ,Hunderfossens Høydepark , Barnas Gård , Energisenteret og Norsk Vegmuseum! i kort kjøreavstand finner dere mange andre attraksjoner og aktiviteter! Perfekt for familieferie, eventyrlig for kurs og konferanser, flott fasiliteter for livets begivenheter og går du i giftetanker kan du vies i is og snø vinterstid og ha seks digre troll med på bryllupsmiddagen! Glemte vi å nevne at vårt gode kjøkken lager nydelig mat, inspirert av tradisjoner og med lokale råvarer?

bilde

Meld deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev, så vil du alltid motta våre siste tilbud og nyheter! Vi ønsker deg velkommen til et eventyrlig opphold!

Broomguiden-referanse: 100329054

Kontakt

Sted

  • Adresse Fossekrovegen 71
    2625 FÅBERG
  • KommuneLillehammer
  • FylkeOppland
  • LandNorge