Plattformen for lånebasert crowdfunding

Investering for alle - et nytt og bedre finansmarked

Idéen om lånebasert crowdfunding kommer opprinnelig fra Storbritannia og kan forklares som den finansielle grenen av delingsøkonomien. 

Alle burde få muligheten til å være med å investere i verdiskapningen som skjer i det norske eiendoms- og småbedriftsmarkedet. Til en høy forventet avkastning. Vi har derfor skapt en plattform som gjør det mulig - en plattform for lånebasert crowdfunding.  

Via Kameo kan privatpersoner og bedrifter investere direkte i lån til eiendomsprosjekter og småbedrifter. Eiendomsutviklere og småbedrifter kan på sin side gjennomføre flere prosjekter, ansette eller investere i andre eiendeler og tiltak som gir økt vekst. 

Kameo ble grunnlagt i 2014, fikk konsesjon som betalingsforetak fra det danske Finanstilsynet i 2016 og opererer i Sverige og Norge gjennom filialer. Den norske filialen har inngitt melding til det norske Finanstilsynet som gir rett til å tilby låne- og garantiformidling i Norge. Kameo eies av ansatte, styret og et knippe engle-investorer. I tillegg er ABG Sundal Collier største hovedaksjonær og vår strategiske partner.

Vi er i hovedsak onlinebaserte, og bruker nye tekniske løsninger for å effektivisere låneprosessene. Vi håper derfor å kunne redusere avstanden mellom låntaker og lånegiver, og på den måten hjelpe investorer med å få bedre avkastning samtidig som flere eiendomsutviklere og småbedrifter får mer finansiering. Enkelt, rettferdig og fleksibelt- til renter som passer alle. 

Broomguiden-referanse: 100330181

Kontakt

Sted

  • Adresse Stortorvet 10
    0155 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge