Vi er spesialister på personskadeerstatningsrett med 20-års erfaring. Vi bistår innenfor generell erstatningsrett, sikring og inndrivelse av pengekrav, saker vedrørende fast eiendom samt  forretningsjus.

Våre advokater har lang og bred erfaring fra advokatbransjen. Vårt fundament er faglig og etisk integritet. Samtidig skal vi være et moderne advokatfirma med fokus på service og tilgjengelighet.

Et moderne og prisgunstig alternativ

Kompetanse
Våre advokater er spesialisert innenfor en rekke fagområder. Når vi påtar oss et oppdrag så betyr det at vi har kompetanse til å håndtere oppdraget på beste måte.   

Kundeservice
Vi skal være et moderne advokatfirma som er tilgjengelige for våre kunder. Vi er tilgjengelige på telefon, chat og e-post alle hverdager 09:00 til kl. 20:00 og på lørdager kl. 10:00 til kl. 18.00 

Et prisgunstig alternativ
Pris betyr ikke nødvendigvis kvalitet – og motsatt. Vi tilbyr advokattjenester til konkurransedyktige betingelser. Våre timepriser ligger mellom kr. 1800 – 2500 + mva.

Medlemmer av advokatforeningen
Våre advokater er medlemmer i Advokatforeningen. Dette er med på å sikre at du som vår kunde får bistand fra advokater som blant annet er under fortløpende etterutdanning.

Et moderne advokatfirma
Det kan være avgjørende for en sak at man har tilgang på all offentlig tilgjengelig informasjon. Vi arbeider derfor med markedets mest avanserte databaser og datasystemer for informasjonsinnhenting.

Broomguiden-referanse: 100329954

Kontakt

Sted

  • Adresse Olaf Helsets vei 5
    0694 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge